Dagverse producten van Primalof


Primalof kan zich onderscheiden in de markt, door het inspelen op de 'korte keten'. Wat vandaag wordt geoogst bij Primalof is morgen reeds aangeleverd bij de retailer. U kan steeds rekenen op een dagvers product.                                               

Aangezien er rechtstreeks van teler naar retail wordt gewerkt, zijn hierin geen tussenstappen, wat ervoor zorgt dat het product ook geen dagen in een logistieke keten zit en dus de meest verse kwaliteit kan garanderen.

Producten


Image

Witloof Flow-Pack 

Via een automatisch weegsysteem, wordt het witloof verpakt in een voorbedrukte folie, dewelke enkele optimale barrières biedt voor de versheid, kwaliteit en bewaring van het product.

Image

Witloof Schaaltjes

Na het automatisch afwegen, wordt het witloof op een schaaltje gelegd, waarna dit automatisch wordt omwikkeld met een blanco of voorbedrukte folie. Hier kan ook een voorbedrukt schaaltje worden voorzien.

Image

Op maat (Private Label)

Primalof is de ideale en flexibele partner in het ontwikkelen van een verpakking op maat van uw wensen.

Heeft u een idee of een specifieke verpakkingswens? Wij helpen wij u graag mee in het zoeken naar de gepaste oplossing .

Primalof staat voor kwaliteit, flexibiliteit en gaat tevens voor een lange termijn partnership met haar klanten.

Primalof werkt en investeert steeds verder aan de ontwikkeling van een duurzame, ecologisch verantwoorde productie. Dit door continu de nieuwe verpakkingsmogelijkheden op te volgen.